Recensies appartement Traghetto

Wat een geweldige locatie! Stel je voor: je eigen terras direkt aan het Canal Grande waar je heerlijk luncht of gewoon met een hapje en drankje geniet van het schitterende uitzicht en de vele gondels die voorbij varen.

Met de traghetto steek je het Canal over en ben je zo op het San Marco-plein. Het appartement zelf is ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Een echte aanrader voor een paar onvergetelijke dagen in Venetië!

W. Egberts oktober 2013

Venetie SylviaItaly15

Gasten die verbleven in appartement Traghetto

Venetie SylviaItaly22

Traghetto halte naast het appartement

In juni hebben wij drie nachtjes in het appartement in Dorsoduro geslapen. En we hebben genoten! Het appartement is mooi, schoon en van allerlei gemakken voorzien (een mooie uitgeruste keuken en zelfs een wasmachine). Helaas is er geen wifi aanwezig. De ligging is heel erg centraal, aan de rustige kant van de Canal Grande. Ondanks dat het appartement aan de drukke Canal Grande ligt heb je door het dikke glas geen last van het geluid. Je stapt zo de deur uit, zo de Traghetto in, die je naar de San Marco kant brengt. De supermarkt is ongeveer 15 minuutjes lopen. Daar kan je ’s ochtends vers brood halen en dat lekker op het terras opeten. Alleen niet neerleggen en weglopen, want dan gaan de meeuwen er meer aan de haal!

E. Slier, juni 2012

Venetie SylviaItaly11

Terras appartement Traghetto

Advertenties