Appartement Avogaria

Appartement Avogaria 4+2 personen (Wi-Fi)
Een ruim en luxe afgewerkt appartement dichtbij de Accademia brug. Het bevindt zich op de tweede verdieping van een Venetiaans paleis uit de jaren 1500.

Venetie Avogaria2 Venetie Avogaria1

Om er te komen moet je twee trappen op. Het is een mansarde “zolder” woning. De totale omtrek is 120 mq. Vanuit de ramen heb je een mooi uitzicht op de kades en bruggetjes over het water.

Binnen is een mooie houten vloer. De wanden zijn licht. Het appartement beschikt over een grote woonkamer met TV. De semi-open keuken is voorzien van een gasfornuis, oven en een grote koelkast. De twee (ruime) aparte slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed en kastruimte. De twee badkamers zijn netjes afgewerkt. In een badkamer zijn alleen twee wastafels en een wasmachine, en in de andere badkamer is een douche, wastafel, toilet en bidet. Handdoeken en linnengoed zijn aanwezig.

Venetie Avogaria9Venetie Avogaria5 Venetie Avogaria4 Venetie Avogaria3Venetie Avogaria7 Venetie Avogaria6Venetie Avogaria8

Het appartement ligt in de wijk Dorsoduro. Op een paar minuten loopafstand van het restaurant van de eigenaar “Osteria Al Bacareto”, en Campo Santo Stefano met zijn terrasjes en cafés en de Accademia brug.

Venetie SylviaItaly4

Campo Santo Stefano

Het appartement is goed bereikbaar met de vaporetto (waterbus) lijn 1 vanaf Piazzale Roma. Halte Ca Rezzonico.

Appartement Avogaria

Voor prijzen neem contact op via het contactformulier

Advertenties