Biologische kaas

Vrijdag 27 november jl. was ik bij een groothandel in Chiusi, Toscane. De Fema is een groothandel die typische Toscaanse producten verkoopt aan winkels, restaurants en particulieren. Leonardo is medewerker van de Fema. Hij heeft mij een jonge Biologische schapenkaas gegeven om te proeven. Deze kaas heeft een productieperiode van 20 dagen. Hij is erg lekker.

Deze Biologische schapenkaas komt uit Toscane, Follonica. Hij weegt ruim een kilo. De producent heet Caseificio Maremma. Zij zijn bekend vanwege hun DOP kaas.

Biologische Pecorino kaas

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s